Om Hyllesletterne

Islandske heste i morgendisen

Hyllesletterne danner rammen for flere forskellige ting, men heste, dyr, naturen og udvikling er i fokus. Beliggende i det naturskønne Jægerspris omgivet af fjord og skov er det et sted hvor man virkelig kan komme tæt på sig selv, naturen og heste/dyr.

Tilbage i 1998 fik vi vores første islandske heste, og vi har siden arbejdet med den islandske hest. Igennem årene har vi udviklet os fra passionerede ryttere til dygtige fagfolk, og har udvidet med både hestepension, terapi, underevisning og kurser.

Hvem er vi?

Charlotte Rask

På Hyllesletterne står Charlotte primært for rideterapien/hesteassisteret udviklingsforløb, undervisning og arrangerer diverse kurser vedrørende ridning, hestevelfærd med mere.

Med baggrund i det sundhedsfaglige og terapeutiske felt, har Charlotte arbejdet med mennesker i alle aldre hele livet. Det har været naturligt at vælge rideterapien til for at koble arbejdet med mennesker sammen med heste og natur.

Udover Charlottes primære fokus, står hun osse for, i samarbejde med sin mand Håkon, den daglige drift af gården på Hyllesletterne.

Håkon Rask

Håkon arbejder til dagligt som Civilenginør, men bruger meget af sin fritid på den islandske hest, og har gennem årene opbygget meget erfaring inden for træning og ridning af heste. Han står osse primært for drift og vedligehold af Hyllesletterne’s gård og har i dette øjemed også stor erfaring inden for fodring, pleje og heste velfærd.

Håkon har osse interesse i grøn omsorg/rehabilitering og har deltaget i flere kurser vedr. dette.

Klik her for en detaljeret oversigt over kompetencer